مواد لازم
گوشت فیله – دویست و پنجاه گرم
روغن زیتون – دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ – یک قاشق غذاخوری
سس سویا – دو قاشق غذاخوری
زیره سیاه – یک دوم قاشق مرباخوری
عصاره سبزیجات – یک عدد
ذرت آب پز- شش قاشق غذاخوری
جوانه ماش و گندم – یک بسته
فلفل سیاه آسیاب شده – کمی
نمک – به میزان لازم
نودل – دو بسته
طرز تهیه گوشت ویج
گوشت را به صورت حبه ای خرد می کنیم. همراه پیاز داغ، زیره و فلفل سیاه در روغن تفت می دهیم. عصاره سبزیجات و سس سویا را اضافه و شعله را خیلی کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت با آب خودش به آرامی بپزد. سپس نمک می زنیم، ذرت و جوانه را اضافه و مخلوط می کنیم و پس از چند دقیقه همراه با نودل که طبق دستور درست شده است، سرو می کنیم.