Search
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • :
  • :

گوشت ویج

گوشت ویج

مواد لازم

گوشت فیله – دویست و پنجاه گرم
روغن زیتون –  دو قاشق غذاخوری
پیاز داغ –  یک قاشق غذاخوری
سس سویا –  دو قاشق غذاخوری
زیره سیاه –  یک دوم قاشق مرباخوری
عصاره سبزیجات  – یک عدد
ذرت آب پز-  شش قاشق غذاخوری
جوانه ماش و گندم –  یک بسته
فلفل سیاه آسیاب شده  – کمی
نمک  – به میزان لازم
نودل  – دو بسته
طرز تهیه گوشت ویج

گوشت را به صورت حبه ای خرد می کنیم. همراه پیاز داغ، زیره و فلفل سیاه در روغن تفت می دهیم. عصاره سبزیجات و سس سویا را اضافه و شعله را خیلی کم می کنیم و در قابلمه را می گذاریم تا گوشت با آب خودش به آرامی بپزد. سپس نمک می زنیم، ذرت و جوانه را اضافه و مخلوط می کنیم و پس از چند دقیقه همراه با نودل که طبق دستور درست شده است، سرو می کنیم.




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *