Search
دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • :
  • :

پوره سیب زمینی وسبزیجات

پوره سیب زمینی وسبزیجات

برنج را ۲-۱ ساعت قبل از شروع کار در آب ولرم خیس کنید.
سیب زمینی ها را پوست بکنید و در کمی آب و نمک بپزید ، اجازه دهید تمام آب سیب زمینی به خورد خودش برود.
سپس سیب زمینی های پخته شده را به اندازه دلخواه برش بزنید.
هویج ها را خرد کنید و بپزید. پیاز را خرد کنید و درون ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید، سپس گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. پس از تغییر رنگ گوشت گوجه های خرد شده ، نمک و فلفل و فلفل دلمه‌ای  را به آن اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم آب اضافی آن کشیده شود.
برنج را درون قابلمه بریزید و روی آن یک  لیتر آب بریزید ، کمی نمک اضافه کنید و بگذارید برنج بجوشد تا آب آن تمام شود. سپس برنج را مستقیم از درون قابلمه درون ماهیتابه ای که مواد اصلی برنج را آماده کرده اید، بریزید و با مواد خوب مخلوط کنید ، زیر حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت ۱۵ تا ۳۰ دقیقه برنج مزه دار شود و خوب بپزد.
این غذا در کنار ماست سرو می شود.
نکته ها : این غذا به دلیل هضم آسان، سرشار بودن از مواد مغذی و  داشتن طعمی مطلوب ، بهترین انتخاب برای وعده غذایی کودکان و افراد سالمند است.
بنابر ذائقه افراد مختلف می توانید مواد دیگری را نیز جایگزین کنید؛ مثلا به جای گوجه از دو قاشق رب گوجه و به جای گوشت از مرغ یا سویا استفاده کنید، در صورت تمایل می توانید یک عدد سیر نیز به این غذا اضافه کنید.

مواد لازم برای تهیه پوره سیب زمینی وسبزیجات

سیب زمینی – دو عدد

برنج – دو پیمانه

فلفل دلمه ای – یک عدد

پیاز- یک  عدد

گوشت چرخ کرده – نصف پیمانه

گوجه – دوعدد

هویج – دوعدد




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *