Search
دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • :
  • :

پودینگ شکلاتی بدون گلوتن

پودینگ شکلاتی بدون گلوتن

افرادی که از رژیم غذایی بدون گلوتن استفاده می‌کنند، نباید به کلی از  خوردن دسرهای خوشمزه محروم شوند. این دسر بدون گلوتن است و می‌توانید با خیال راحت آن را میل کنید.

مواد لازم

* کره ذوب شده – صدگرم
* آرد بدون گلوتن – ۲۰۰ گرم
* آرد گندم سیاه – ۵۰ گرم
* شکر- ۱۴۰ گرم
* کاکائو- ۵۰ گرم
* بیکینگ پودر بدون گلوتن – نصف قاشق غذاخوری
* صمغ زانتان – دوقاشق غذاخوری
* قهوه شیری – چهار قاشق غذاخوری
* تخم مرغ بزرگ – سه عدد
* شیر- ۱۵۰ میلی لیتر
* شکلات شیری تکه شده – ۱۰۰ گرم
* بستنی وانیلی یا خامه برای سرو
برای سس:
* شکر- ۲۰۰ گرم
* کاکائو- ۲۵ گرم
روش تهیه 
ابتدا یک ظرف مناسب بردارید و آن را با روغن چرب کنید. سپس فر را با دمای ۱۸۰ درجه از قبل گرم کنید. کتری را روی گاز قرار دهید تا بجوشد. آرد، شکر، کاکائو، بیکینگ پودر، صمغ زانتان و کمی نمک را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. کاکائو، تخم مرغ‌، کره ذوب شده و شیر را با هم ترکیب کنید و سپس مواد خشک را روی آن بریزید و مخلوط کنید. تکه‌های شکلات را نیز در آن بریزید و همه چیز را به ظرف مخصوص پخت انتقال دهید.
۳۰۰ میلی لیتر از آب جوش را با شکر و کاکائو( مواد سس) ترکیب کنید. حالا روی مواد بریزید و اجازه دهید به مدت ۳۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزد.شما می‌توانید این پودینگ را با بستنی وانیلی یا خامه سرو کنید.
ارزش تغدیه‌ای:
۵۱۱ کالری
۲۰ گرم چربی
۷۶ گرم کربوهیدرات
۵۰ گرم شکر
۳ گرم فیبر
۸ گرم پروتئین
یک گرم نمک



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *