Search
یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷
  • :
  • :

طرز تهیه بیسکویت آمارتی، دسر میوه ای بادامی

طرز تهیه بیسکویت آمارتی، دسر میوه ای بادامی

گاهی هر چه تلاش می کنیم که شیرینیجات نخوریم ولی باز برخی خوراکی های لذیذ هستند
که مانع می شوند نتونیم از وسوسه خوردنشان بگذریم. امروز طرز تهیه بیسکویت آمارتی را برایتان آورده ایم
که با درست کردنش حتما برای خوردن وسوسه می شوید.

بیسکویت آمارتی

بیسکویت آمارتی از مغز پودر بادام تهیه می شود و به همین دلیل درصد چربی بالایی دارد اما شمامی توانید از بیسکویتی که از مغز هسته زردآلو تهیه شده و درصد چربی کمتری دارد, استفاده نمایید.

مواد لازم:

بیسکویت بادامی آمارتی : ۸ عدد شیر نارگیل : ۴ قاشق غذاخوری تمشک : ۲۲۵ گرم ماست شیرین :۳۰۰ میلی لیتر اسانس بادام : ۱ قاشق چای خوری خامه کم چرب : ۳۰۰ میلی لیتربادام پرک تفت داده شده : ۱۵ گرم پودر کاکائو : ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه:

۱- بیسکویت ها را داخل کاسه ای بریزید و با استفاده از سر وردنه , آن ها را به قطعات کوچکخرد نمایید .

۲- بیسکویت ها را به نسبت مساوی بین ۴ لیوان مخصوص پذیرایی تقسیم نمایید .شیر نارگیل را روی آن ها بریزید و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا بیسکویت ها کاملا نرم شوند.

۳- روی بیسکویت ها یک لایه تمشک جهت تزیین نگه دارید .سپس به اندازه کافی خامه روی تمشک ها بریزید تا کاملا روی آن ها را بپوشاند .

۴- ماست شیرین را با اسانس بادام مخلوط نمایید و روی خامه بریزید .سپس آن را به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا خنک شود .

۵- قبل از آن که دسر را سرو نمایید , روی آن بادام پرک تفت داده و پودر کاکائو بپاشید .

۶- روی دسر را با تمشک هایی که از قبل نگه داشته اید , تزیین نمایید .

توصیه سرآشپز:

دسر میوه ای بادامی را می توان با انواع میوه تابستانی تهیه نمود .اگر میوه ها یخ زده هستند به همان صورت از آن ها استفاده نمایید .به این ترتیب یخ میوه ها آب می شود و بیسکویت ها در این آب خیس می خورند و طعم فوق العاده خوشمزه ای پیدا می نمایند .




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *