Search
دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • :
  • :

دستور پخت جوجه چینی

دستور پخت جوجه چینی

دوعدد تخم مرغ زرده وسفیده رو جدا کنید
یک لیوان ما الشعیر بدون طعم اگر دوست نداشتید از لیموئش میتونید استفاده کنید
آرد به میزان لازم ممکنه یک لیوان و یا بیشتر ببره
یک لیوان شیر +یک قاشق چایخوری بکینگ پودر ویک قاشق چایخوری پر پودر خمیر مایه
اول یک لیوان شیررو ولرم کنید بعد خمیر مایه رو اضافه کنید.
سفیده رو بزنید تا سفید وابری بشه
بعد زرده رو اضافه کنید یک دقیقه بزنید وبعد ما الشعیر رو بریزید وبازهم بزنید تا کاملا مخلوط بشه.خمیر مایه و شیررو به این مایه اضافه وبکینگ پودر روهم بریزید ودرنهایت ارد رو کم کم اضافه وهم بزنید اونقدر آرد بریزید تا مثل ماست همزده تقریبا شل بشه.توی یخچال قرار بدید تا کاملا مواد بخورد هم بره حدود یک ساعت کافیه.
دراین مدتی که خمیر توی یخچاله میتونید فیله ها رو آماده کنید ویا سینه مرغ رو مثل فیله درازا ببرید وبا دوحبه سیر رنده شده یک عدد پیاز ریز شده ویا ورقه نازک شده وآبلیمو ونمک وفلفل میتونی از فلفل قرمز استفاده کنید اگه تند دوست دارید.همهرو با هم مخلوط کنید.تا مزه دار بشه.وقتی مزه دار شد این فیله ها رو دونه دونه توی خمیر بزنید وبعد توی روغن شناور سرخ کنید شعله رو اول که روغن داغ شد بعد ملایم کنید تا مغز پخت بشه.درنهایت روی دستمال بزارید تا روغنش کشیده بشه..درکنارش میتونید پیاز حلقه شده رو به این مواد بنیه که مرغ ها رو بهش آغشته کردیم بزنید وتوی روغن سرخ کنید

 




دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *