Search
یکشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۷
  • :
  • :

توپک خرمایی پرتقالی شکلاتی

توپک خرمایی پرتقالی شکلاتی
مواد لازم
* خرما – ۱۰ تا ۱۲ عدد
* بادام – یک پیمانه
* پودر کاکائو – دوقاشق چای خوری
* پوست رنده شده پرتقال – یک قاشق غذاخوری
*آب پرتقال – دوقاشق غذاخوری
روش تهیه توپک خرمایی پرتقالی شکلاتی
* یک پیمانه بادام را در یک قابلمه کوچک بریزید و به آن آب اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
* وقتی جوش آمد فقط یک دقیقه بگذارید بجوشد و بعد سریع آن را در یک کاسه آب یخ بریزید.
* با این روش پوست بادام سریع جدا می شود. بعد می توانید برای درست کردن شیر بادام یا خلال بادام از آن  استفاده کنید. اگر خواستید آسیاب کنید، بهتراست بگذارید کمی در سینی بماند تا خشک شود.
* برای تهیه این توپک ها اول بادام ها و پودر کاکائو را در غذاساز بریزید بعد که به اندازه دلخواه خرد شد پوست رنده شده پرتقال را اضافه کنید.
* وقتی پوست پرتقال را به رنده می کشید، دقت کنید که به قسمت سفیدش نرسد ، چون قسمت های سفید پوستش تلخ است.
* بعد پرتقال را از وسط نصف کنید و آبش  را بگیرید. سپس دو قاشق غذاخوری آب پرتقال را همراه خرما که هسته هایش را درآوردید، به مواد اضافه کنید. وقتی خرماها کاملا پوره و مواد به خوبی مخلوط شد، آماده است که با دست گلوله  گلوله اش کنید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *